Bågar

Välj din båge ur ett brett sortiment av kvalitetsbågar och märkesbågar från de ledande märkena


Kvalitet är viktigast. Därför väljer vi att ha ett standardsortiment som håller mycket hög kvalitet, både i material och design.

Du kan kan välja vilken standardbåge som helst ur vårt sortiment och veta att du köper en kvalitetsprodukt. Naturligtvis har vi också ett brett sortiment av märkesbågar, där design och mode styr utbudet.

Märkesbågar

Nästan alla modehus med självaktning har numera en bågkollektion. Är man beredd att betala lite extra så kan vi erbjuda både Armani och Prada och en hel rad andra kända märken. Vi strävar efter att alltid kunna erbjuda en så stor variation som möjligt på de bågar vi säljer från respektive märke. Allt för att du ska hitta just din designbåge. Vår butikspersonal har mycket erfarenhet och är erkänt skickliga i att välja bågar som passar både stil, färg och ansiktsform.

Erbjudanden

Glasögonen betyder naturligvis en hel del för ditt utseende. Kanske vill du variera dig beroende på klädstil och sammanhang. Vi har alltid förmånliga erbjudanden på både bågar och glas. Ditt andra par med samma styrka får du till mycket reducerat pris.

Tommy Hilfiger

Klassisk design med inspiration hämtad från privatskolorna på den amerikanska östkusten.

Giorgio Armani

 

Prada

Italiensk design med det lilla extra.

 

 

 

Hugo Boss

Stilrena bågar i kombination med högteknologiska materialval för den moderne mannen.

Emporio Armani

Emporio Armanis bågar står för elegant enkelhet, lekfull färgsättning och kvalitet in i minsta detalj.

 

Med flera...

Boka din ögonundersökning nu! Hitta din närmaste butik här Hitta butik