Företagsavtal

Aoptik gör det lite enklare för dig som är företagare


Aoptik jobbar mycket aktivt med företagsavtal

Vi är leverantör av arbetsglasögon och terminalglasögon till många små och stora företag, kommuner och landsting.

Vi är extremt måna om att erbjuda mycket konkurrenskraftiga priser i kombination med hög servicegrad och stort urval av högkvalitativa produkter.

Priserna i våra företagsavtal är hårt pressade. Vi vill göra alla kunder så nöjda, att de även köper sina privata glasögon hos oss, gärna ihop med sin familj, släkt och vänner. I Aoptiks nuvarande expansiva fas, är det extra viktigt att få ingå nya företagsavtal, för leverans av arbetsglasögon och terminalglasögon. Fråga oss om offert!

Lite lättare

Om tiden inte riktigt vill räcka till så kanske inte ett optikerbesök hamnar högst på agendan – även om det skulle behövas?

Vi vet hur det är att vara företagare och vill gärna göra livet lite lättare för dig. Kom in på lunchen eller på väg till eller från jobbet. 
En synundersökning och ögontrycksmätning tar cirka en halvtimme – men har du frågor så får det förstås ta den tid som behövs. Vi är legitimerade optiker med kontaktlinsbehörighet och arbetsmedicinsk kompetens och vi ser till att dina ögon får det de behöver.

Effektivare

Arbetar du långa pass framför dator har Aoptik lösningen på de problem som kan uppstå. Att känna av trötthet, huvudvärk, torrhet och röda ögon är ofta direkt synrelaterat. Med rätt bedömning och åtgärd av våra duktiga optiker, får du en effektivare och friskare arbetsdag.

Rätt lösning för dig

Aoptik har rätt lösning såväl för din arbetssituation som privat. Vi är experter på vanliga progressiva glasögon och även på specialvarianter som terminalglasögon och arbetsglasögon.

Glasögon på faktura

Vi vill göra ditt glasögonköp enkelt. Som företagare kan du handla arbetsglasögon på faktura. Är ni flera anställda kan vi förstås göra ett fördelaktigt avtal som gäller er alla.

Boka din ögonundersökning nu! Hitta din närmaste butik här Hitta butik