Vi är specialister på progressiva glasögon

Progressiva glasögon

Progressiva glasögon har linser som enkelt utryckt är tjockare nertill än upptill. Det är flera styrkor i ett och samma glas, vilket innebär att du kan se både på långt och kort avstånd med endast ett par glasögon!

Dina progressiva glasögon kan du använda jämnt. Möjligen med undantag för när du läser liggande på rygg i sängen eller sitter framför datorn. Då kan det vara bra att ha ett par rena läsglasögon i reserv.

Våra progressiva glas är tillverkade enligt strikta kvalitetsstandarder och uppfyller bärarnas olika behov gällande pris och funktion.

Aoptik har Europas bästa progressiva glas! Priset Silmo d`Or är motsvarigheten till filmens Oscar!

Aoptiks glasleverantör tog hem Silmo d`Or priset, motsvarigheten till filmvärldens Oscar, för bästa progressiva glas 2011 och 2013.

Quadro

Enklare progressiv design. Ger ett något begränsat sidoseende. Fungerar bra om man inte tar för liten båge.

Pris per par

3500 kr*

Kvalitetsbåge ingår i priset!

Sirus® Plus

Modern progressiv design med ett bättre sidoseende och bredare läsdel.

Pris per par

4500 kr*

Kvalitetsbåge ingår i priset!

Anateo®

Individuellt anpassningsbara.

Pris per par

5500 kr*

Kvalitetsbåge ingår i priset!

Intuitiv® Plus

Den senaste teknologin för progressiva glas ger ett fantastiskt sidoseende och en naturligare bild. Individuellt anpassningsbara.

8000 kr*

7000 kr*

Kvalitetsbåge ingår i priset!

*Priserna gäller kompletta progressiva glasögon och inkluderar ögonundersökning och kvalitetsbåge. Kostnad tillkommer vid tillval av bästa antireflexbehandling och märkesbåge. Köp till ett andra par från 1500 kr. (Kompletta progressiva med budgetglas finns från 2.500 kr.)

Quadro – Bra

Quadro är ett prisvänligt och bra basalternativ med bästa möjliga komfort i sin klass. Glaset ger ett brett synfält, oavsett avstånd, samt god läskomfort.

Sirus® Plus – Bättre

Sirus® Plus är ett lättanvänt progressivt glas med bra synkomfort, på nära, mellan och långt avstånd samt snabb tillvänjning. Ett område som ofta utgör problem för progressiva glasbärare är mellanzonen. Sirus® Plus-designen ger en bredare och stabilare mellanzon, vilket gör ditt seende mycket bekvämt.

Bra balans och synkomfort med smidigt seende på nära, mellan och långt avstånd. Ett stabilt seende på avstånd.

Intuitiv – Lyx

Intuitiv är ett av våra bästa glas för presbyoper i alla åldrar, som kräver kvalitet vad gäller både seende och komfort. Glaset tar hänsyn till ögats varierande anatomi, såsom storlek och form. Biometric technology™ gör det möjligt att uppleva ett ännu bredare och bekvämare synfält oavsett synfel.

Alla dagliga aktiviteter utförs med ett minimum av begränsningar och med bästa komfort.