Vi erbjuder glasögon, bågar och synundersökning i toppklass!

Om Aoptik

En stor och kostsam överbyggnad gynnar inte kunderna. Aoptik tillämpar principen att den lokala personalen driver verksamheten och är en entreprenörsdriven svensk kedja som grundades i Ulricehamn.

Johan Olofsson som grundat Aoptik kom in i optikerbranschen för knappt tio år sedan efter ett förflutet inom cancerforskning. Han är inte optiker men bra på att bygga förtroenden och skapa affärer.

Jag litar på mina medarbetare. Jag har valt dem för att de kan sina saker och det är de som driver den egentliga verksamheten

Själv satt Johan på ”huvudkontoret” en 2,6 kvadratmeters garderob i Ulricehamnsbutiken och höll koll på ekonomi och marknadsföring innan han av olika anledningar fick byta arbetsplats.

Aoptik håller stenhårt på kvaliteten i synundersökningar såväl som glas och bågar. Det är inte meningen att vara en lågpriskedja, det låga priset ska hållas på grund av små kostnader i organisation och inköp. Vi gör inte avkall på kvaliteten för att priskriga med lågprisimport och vi ska vara konkurrenskraftiga med produkter som håller och som kunden blir nöjd med.

Aoptik vill erbjuda hög kvalitet till lågt pris. Både glas och bågar kommer från europeiska tillverkare. Aoptik har märkesbågar från de flesta stora märkena.

Aoptik växer med några butiker om året om rätt läge uppstår. Det vill säga att det finns rätt personal tillgänglig och en butikslokal med bra läge.

Att det är många konkurrenter runt omkring brukar inte avskräcka. Vi har ett starkt koncept och stor fundamental styrka så våra rötter växer djupare och djupare för varje år på den svenska marknaden. Vi klarar den konkurrens vi ser omkring oss om personal och butiksläge är rätt.

Att starta en butik från grunden utan en enda kund dag ett gör att vi vid varje tillfälle måste kunna erbjuda det där lilla extra till varje människa som kommer in i någon av Aoptiks butiker.

Aoptik söker säljare/optiker

Jobba hos oss

Vi söker dig som helst har jobbat några år inom optikerbranschen.

Du har stark servicekänsla och förståelse för kunders olika behov. Du gillar när det är full fart och har stor social kompetens.

Vi vill ha din ansökan per mail till jobb@aoptik.se så snart som möjligt.

 

Med vänlig hälsning

Johan Olofsson
VD Aoptik

Jag godkänner att ni hanterar mina personuppgifter enligt ovan. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.